#comp-jhb4ycju__item- jo7unlftinlineContent{ height:auto; width:980px; position: relative;} #comp-jhb4ycju__item-jo7unlftinlineContent-gridWrapper{ pointer-events:none; } #comp-jhb4ycju__item-jo7unlftinlineContent-gridContainer{ position: static; display: grid; height:auto;width: 100%;min-height:626px; grid-template-rows:min-content min-content min-content min-content 1fr; grid-template-columns: 100%; } #comp-jhb4yckj__item-jo7unlft { position: relative;left: -92px; top: 132px; } #comp-jhb4ycm0__item-jo7unlf t { position: relative;left: 31px; top: 27px; } #comp-jhb4yckj__item-jo7unlft-rotated-wrapper{ position:static;height: 321px; width: 0; margin: 109px 0px -7px 0; grid-area: 1 / 1 / 2 / 2; justify-self: start; align-self: start; } #comp-jhb4ycky__item-jo7unlft {position: relative; margin: 0px 0px 15px 0; left: 55px; grid-area: 3 / 1 / 4 / 2; justify-self: start; align-self: start; } #comp-jhb4yclj__item-jo7unlft{ position:relative; margin:35px 0px 46px 0; left: 109px; grid-area: 1 / 1 / 2 / 2; justify-self: start; align-self: start; } #comp-jhb4ycm0__item-jo7unlft-rotated-wrapper { position: static; height: 59px; width: 0; margin: 0px 0px 10px 0; grid-area: 4 / 1 / 5 / 2; justify-self: start; align-self: start; } #comp-jhbft8ns__item-jo7unlft { position: relative; margin: 2px 0px 10px 0; left: 324px; grid-area: 1 / 1 / 6 / 2; justify-self: start; align-self: start; } #comp-jhbh7zyb__item-jo7unlft { position: relative; margin: 0px 0px -8px 0; left: 128px; grid-area: 2 / 1 / 3 / 2; justify-self: start; align-self: start; } #comp-jhb4ycju__item-jo7unlftcenteredContent { position: relative; } #comp-jhb4ycju__item-jo7unlftinlineContent-gridContainer > * { pointer-events: initial; } #comp-jhb4ycju__item-jo7unlftinlineContent-gridContainer > [id$="-rotated-wrapper"] { pointer-events: none; } #comp-jhb4ycju__item-jo7unlftinlineContent-gridContainer > [id$="-rotated-wrapper"] > * { pointer-events: initial; }Eyecare Plus.style-jrl4e0hs button.style-jrl4e0hslink {width:100%;} .style-jrl4e0hs[data-state~="shouldUseFlex"] .style-jrl4e0hslink,.style-jrl4e0hs[data-state~="shouldUseFlex"] .style-jrl4e0hslabelwrapper {text-align:initial;display:flex;align-items:center;} .style-jrl4e0hs[data-state~="shouldUseFlex"][data-state~="center"] .style-jrl4e0hslink,.style-jrl4e0hs[data-state~="shouldUseFlex"][data-state~="center"] .style-jrl4e0hslabelwrapper {justify-content:center;} .style-jrl4e0hs[data-state~="shouldUseFlex"][data-state~="left"] .style-jrl4e0hslink,.style-jrl4e0hs[data-state~="shouldUseFlex"][data-state~="left"] .style-jrl4e0hslabelwrapper {justify-content:flex-start;} .style-jrl4e0hs[data-state~="shouldUseFlex"][data-state~="right"] .style-jrl4e0hslink,.style-jrl4e0hs[data-state~="shouldUseFlex"][data-state~="right"] .style-jrl4e0hslabelwrapper {justify-content:flex-end;} .style-jrl4e0hs[data-disabled="false"] {cursor:pointer;} .style-jrl4e0hs[data-disabled="false"]:active[data-state~="mobile"] .style-jrl4e0hslabel,.style-jrl4e0hs[data-disabled="false"]:hover[data-state~="desktop"] .style-jrl4e0hslabel,.style-jrl4e0hs[data-disabled="false"][data-preview~="hover"] .style-jrl4e0hslabel {color:#858585;transition:color 0.4s ease 0s;} .style-jrl4e0hslink {position:absolute;top:0;right:0;bottom:0;left:0;} .style-jrl4e0hslabel {font:normal normal normal 33px/1.4em futura-lt-w01-book,sans-serif; transition:color 0.4s ease 0s; color:#333333;white-space:nowrap;display:inline-block;} .style-jrl4e0hs[data-disabled="true"] .style-jrl4e0hslabel,.style-jrl4e0hs[data-preview~="disabled"] .style-jrl4e0hslabel {color:#FFFFFF;} .style-jrl4e0hm {-webkit-tap-highlight-color:rgba(0, 0, 0, 0);} .style-jrl4e0hmlink,.style-jrl4e0hmsvg {position:absolute;top:0;right:0;bottom:0;left:0;} .style-jrl4e0hm svg {position:absolute;top:0;right:0;bottom:0;left:0;width:100%;height:100%;margin:auto;} .style-jrl4e0hm_non-scaling-stroke * {vector-effect:non-scaling-stroke;}Eyecare Plus Maroubra, is an existing optometry retailstore. Blank Creatives was asked to work with the existing joinery andgivethe storea face-lift.​ BlankCreatives worked closelywith the clientto create a new fresh vibefor the store -turning its existing red and timber fit-out into a cool calm blacks, whites and greys interior. ​ Completion: 2018 Photos: Eastern Suburb Shopfitting .style-jrl4e0hc {word-wrap:break-wor d;t ext-align:st

Retail & Commercial Interior Designer in Australia

Blank Creatives worked with Czarina, to create a new fresh look for their retail stores. 

Czarina in Sunshine Plaza Maroochydore, plays with boho luxe elements to tie in with the brands product & offering.

 

The store uses white terrazzo flooring, custom white washed and brass garments rails & cane lighting and ceiling features to bring the Boho Luxe design aesthetic to life.

Photos:Natalie McComas

Completion: 2019

Size: 90m2

Eyecare Plus Maroubra, is an existing optometry retail store. Blank Creatives was asked to work with the existing joinery and give the store a face-lift.

Blank Creatives worked closely with the client to create a new fresh vibe for the store - turning its existing red and timber fit-out into a cool calm blacks, whites and greys interior.

Completion: 2018

Photos: Eastern Suburb Shopfitting

An elegant, french inspired florist & cafe design.

Blank Creatives was engaged to help bring the clients vision alive. This design included a small espresso cafe bar, bringing 2 concepts together.

Completion: 2019

Imagery: Blank Creatives

Blank Creatives was engaged to update the existing Alysium Day Spa at the Hilton Hotel in Sydney.

The renovation included new wall finishes, reception, lighting design & furniture selection.

To create a relaxed & calmative ambience ombre wallpapers were selected for each treatment room to replicate sunrise & sunset.

 

Completion: 2017

Photos: Alysium Day Spa

The Premium Meat Market is a sophisticated butcher shop in Cabramatta, design by Blank Creatives. The design is sophisticated yet quirky, taking the traditional blue and white tiles that are usually associated with a butchers shop and tweaking them to give them a more modern application to the counter and back wall, in a herringbone pattern. The design uses warm timber tones and black accents, to ground the space, creating a brilliant contrast between these warm tones and the white and concrete tones of the walls and floors.

Completion: 2017

Blank Creatives was engaged to create full 3D interior design renders for an office studio in Sydney. The renders were used by the client, to advertise their vacant office spaces - showing future leases the potential of the office suites.

Renders: Blank Creatives
Size: 250m2
Completed: 2016
Are you looking to update your office or retail space?
Contact us today
  • Instagram - Grey Circle
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Facebook Icon

hello@blankcreatives.com.au 

© 2019 by BLANK CREATIVES. Proudly created with Wix.com

Eye care plus - Blank Creatives copy

© 2018 by BLANK CREATIVES - interior design services . Proudly created with Wix.com